Ticker

6/recent/ticker-posts

«Φτάσαμε» με τον Ζερόμ Καλούτα στο Ναύπλιο, στη Νέα Τίρυνθα και το Τολό (όλη η εκπομπή)

Σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, μια πόλη προικισμένη με μοναδική φύση και ένδοξη ιστορία, στο αρχοντικό και πανέμορφο Ναύπλιο, ταξιδεύει η εκπομπή.

Το ταξίδι ξεκινά με μια άσκηση θάρρους και ταυτόχρονα περιήγηση του Ζερόμ σε μυστικά σημεία της πόλης και τούνελ που περνούν κάτω από τα ενετικά τείχη και συνεχίζεται με μια βόλτα με τις Γιγαντόκουκλες του Ναυπλίου, που δίνουν το δικό τους χρώμα στη ζωή και τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. 

Στη Νέα Τίρυνθα, ο Ζερόμ συναντά τον “παράδεισο των πορτοκαλιών”, συμμετέχει στη συγκομιδή τους και βοηθά στην παρασκευή κουλουριών που μοσχοβολούν πορτοκάλι. 

Το ταξίδι συνεχίζεται στο Τολό, με μια βαρκάδα στα μέρη που ενέπνευσαν τον Γιώργο Σεφέρη, στο Κορωνήσι και στο Δασκαλειό, νησάκια μικροσκοπικά, με ξεχωριστή ομορφιά, ιστορία και μαγευτική θέα και ολοκληρώνεται με ένα αυτοσχέδιο γλέντι δίπλα στα πανέμορφα νερά του Τολού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Στήριξε το palabourtzi.gr

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Αν ναι, κάνε μια μικρή δωρεά, μ' ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ (κόστος 2 ευρώ). Δεν θες; Δεν πειράζει. Στήριξε αλλιώς. Μπορείς να μοιραστείς την ανάρτηση με την ιντερνετική σου παρέα. Τα κουμπάκια είναι ακριβώς από κάτω. Επίσης μπορείς να ακολουθήσεις το Παλαμπούρτζι στα μέσα κοινωνικής απομόνωσης. Θα τα βρεις στην κορυφή της ιστοσελίδας. Τέλος, κάπου εδώ γύρω υπάρχει ένα μπλε καμπανάκι. Βρες το, πάτα το και κάνε εγγραφή. Τα λέμε.