Ticker

6/recent/ticker-posts

Προσεχώς εστιατόριο στην ιστορική καστρονησίδα του Ναυπλίου

Η «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» (ΕΤΑΔ Α.Ε.) ανακοινώνει την προκήρυξη της διενέργειας Ανοικτού ηλεκτρονικού πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, για την εκμίσθωση χώρων εντός του φρουρίου Μπούρτζι, με σκοπό τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος:

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους κάθε Διαγωνισμού.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η 22.04.2024, ημέρα Δευτέρα, και ώρα Ελλάδος 14.00, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία διενέργειας του ηλεκτρονικού διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Στήριξε το palabourtzi.gr

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Αν ναι, κάνε μια μικρή δωρεά, μ' ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ (κόστος 2 ευρώ). Δεν θες; Δεν πειράζει. Στήριξε αλλιώς. Μπορείς να μοιραστείς την ανάρτηση με την ιντερνετική σου παρέα. Τα κουμπάκια είναι ακριβώς από κάτω. Επίσης μπορείς να ακολουθήσεις το Παλαμπούρτζι στα μέσα κοινωνικής απομόνωσης. Θα τα βρεις στην κορυφή της ιστοσελίδας. Τέλος, κάπου εδώ γύρω υπάρχει ένα μπλε καμπανάκι. Βρες το, πάτα το και κάνε εγγραφή. Τα λέμε.