Ticker

7/recent/ticker-posts

Ένας Ναυπλιέας έκανε μουσική για τον Θρύλο του ελληνικού μπάσκετ και της Ευρωλίγκας

Ένα παλικάρι, από την πόλη την ξακουστή και χιλιοτραγουδισμένη, το ένδοξο Ναύπλιο, ο Roni Iron, συμμετείχε στην δημιουργία του βίντεο της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν της Ευρωλίγκας. 

Ολυμπιακός TV

Συγκεκριμένα, ο Roni, έντυσε μουσικά το βίντεο, μαζί με τον έτερο δημιουργό Dino Grand, βίντεο που παίζει σε όλες τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού εντός έδρας στην Ευρωλίγκα κατά την είσοδο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Το ΣΕΦ δονείται στους ρυθμούς του Roni και όχι μόνο. 

Τα κομμάτια είναι δύο. Το Rise as One και το Full court energy.  Μπορείς να τα βρεις αυτόνομα σε όλες τις streaming πλατφόρμες (Apple Music, Spotify και άλλα). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Διάβασε ακόμα

Mario Vagman

του Mario Vagman

Αυτόχθων ιθαγενής της πρώτης πρωτεύουσας του νεοελληνικού παρακράτους. Ήτοι περίεργος, μιμητικά αστός και κουτσομπόλης. Επαγγελματίας φιλόλογος στο μυαλό, ερασιτέχνης γραφιάς στη ψυχή. Οπαδός του κινήματος της αποπληροφόρησης.