Ticker

6/recent/ticker-posts

Καλλιτεχνική έκθεση σε Άργος και Ναύπλιο με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Ο Σύλλογος Ποντίων του νομού Αργολίδας και Φίλων του Ποντιακού Ελληνισμού Παναγία Σουμελά, επ' ευκαιρία της 19ης Μαΐου, της Διεθνούς Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, διοργανώνει καλλιτεχνική έκθεση για τα διήμερα 18-19 Μαΐου ( Ναύπλιο ,Τριανόν) και 25-26 Μαΐου ( Άργος, Στρατώνες Καποδίστρια), με θέμα "Γενοκτονία- Ξεριζωμός- Χαμένες Πατρίδες ".

Για το λόγο αυτό, προσκαλεί τους εικαστικούς καλλιτέχνες του νομού Αργολίδας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του , θεωρώντας ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογό μας τη συμμετοχή τους στα διήμερα Μνήμης με τα έργα τους και την παρουσία τους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Για το Άργος: Καφφά Αγγελική-Γραμματέας:6946101669

Για το Ναύπλιο: Ελευθεριάδη Πιτσάκη Σοφία-Αντιπρόεδρος: 6975766716

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Στήριξε το palabourtzi.gr

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Αν ναι, κάνε μια μικρή δωρεά, μ' ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ (κόστος 2 ευρώ). Δεν θες; Δεν πειράζει. Στήριξε αλλιώς. Μπορείς να μοιραστείς την ανάρτηση με την ιντερνετική σου παρέα. Τα κουμπάκια είναι ακριβώς από κάτω. Επίσης μπορείς να ακολουθήσεις το Παλαμπούρτζι στα μέσα κοινωνικής απομόνωσης. Θα τα βρεις στην κορυφή της ιστοσελίδας. Τέλος, κάπου εδώ γύρω υπάρχει ένα μπλε καμπανάκι. Βρες το, πάτα το και κάνε εγγραφή. Τα λέμε.