Ticker

6/recent/ticker-posts

Το Ναύπλιο βρίσκεται στα όρια της χρεωκοπίας; - Προσεχώς δανείζεται 9 μύρια ευρώ για να βγάλει τη χρονιά

Το Ναύπλιο ενδέχεται να πάρει ένα μικρό δανειάκι, αποτέλεσμα της καταπληκτικής οικονομικής επιτροπής της πρώην δημοτικής αρχής, ζητώντας 9,2 εκατομμύρια για να σωθεί.

Αν τελικά το δημοτικό συμβούλιο αποφασίσει να ζητήσει 9.207.469,63 € από τους δανειστές, τότε η πόλη θα χρωστάει λεφτά για πολλά χρόνια. Αν η απόφαση είναι αρνητική, ο προϋπολογισμός δεν ισοσκελίζεται, χωρίς τον δανεισμό.

Κοινώς το Ναύπλιο δεν δύναται να εξυπηρετήσει τις οικονομικές του ανάγκες. 

Τα νούμερα

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Φραγκιουδάκης δηλώνει ότι το σχέδιο του Προϋπολογισμού έτους 2024 δεν είναι ισοσκελισμένο, αφού τα έσοδα του Δήμου για το έτος 2024 ανέρχονται στο ποσό των 43.773.835,79 € και οι δαπάνες στο ποσό των 52.981.305,42 €. 

Το μέλλον του τόπου αναμένεται λαμπρό χάρη στις εξαιρετικές πολιτικές επιλογές των πολιτών του και φυσικά των δημοτικών αντιπροσώπων τους. Όλες οι αποφάσεις θα ξεκινήσουν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, την Πέμπτη, στις 28 Μαρτίου, ώρα 2 και μισό, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας (παρ. οδός Ναυπλίου – Ν.Κίου).

Nέα ενημέρωση

Το δάνειο τελικά το υπερψήφισε το δημοτικό συμβούλιο με 15 ψήφους υπέρ και 8 κατά. Κοινώς, ψηφίστηκε μόνο από τους συμβούλους της δημοτικής παράταξης που έχει την πλειοψηφία και φυσικά την εξουσία. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Στήριξε το palabourtzi.gr

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Αν ναι, κάνε μια μικρή δωρεά, μ' ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ (κόστος 2 ευρώ). Δεν θες; Δεν πειράζει. Στήριξε αλλιώς. Μπορείς να μοιραστείς την ανάρτηση με την ιντερνετική σου παρέα. Τα κουμπάκια είναι ακριβώς από κάτω. Επίσης μπορείς να ακολουθήσεις το Παλαμπούρτζι στα μέσα κοινωνικής απομόνωσης. Θα τα βρεις στην κορυφή της ιστοσελίδας. Τέλος, κάπου εδώ γύρω υπάρχει ένα μπλε καμπανάκι. Βρες το, πάτα το και κάνε εγγραφή. Τα λέμε.