ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ

Μη ξεχνάς να βοηθάς το Παλαμπούρτζι - Δωρεές, διαφημίσεις και αποστολές ειδήσεων

Το Παλαμπούρτζι, γράμματα από τη φυλακή, είναι ένα πλήρως εξαρτημένο μέσο ενημέρωσης

 


 
Εξαρτάται απόλυτα από τις βουλές και τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο του συντάκτη του καθώς και από τις αντιφατικές εγκεφαλικές του παρορμήσεις, ενίοτε αμφιλεyόμενες. Αν και εξαρτημένο, ο συντάκτης του επιτρέπει την αναπαραγωγή οποιουδήποτε υλικού χωρίς να κλειδώνει το περιεχόμενό του, να ζητάει να δώσει έγγραφη άδεια ή να πάρει ανταλλάγματα. Μη ξεχνάς λοιπόν να βοηθάς το Παλαμπούρτζι με όποιον τρόπο μπορείς. 


 Μπορείς να το βοηθήσεις στέλνοντας ειδήσεις, φωτογραφίες, σχόλια, απόψεις σου καθώς και προβλήματά σου, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο palabourtzί@gmaίl.com. 


Μπορείς να το βοηθήσεις διαφημίζοντας σε προσιτές τιμές την επιχείρηση ή τη δραστηριότητά σου είτε με την τοποθέτηση banner ή ενός ρεπορτάζ-αφιερώματος της επιχείρησης ή της δραστηριότητάς σου. 


Μπορείς να στείλεις μια δωρεά, να ενισχύσεις οικονομικά το Παλαμπούρτζι με 2 τρόπους.


Με κατάθεση του ποσού που επιθυμείς στο IBAN:


GR64 0172 51800055 1805 3537 712


Τράπεζα Πειραιώς


Μπουγιώτης Ευάγγελος


ή 


με κατάθεση 3 ευρώ ή και παραπάνω 


στο αυτόματο σύστημα δωρεών 


(επιλέγεις 5,10, 30 ευρώ ή το ποσό που εσύ επιθυμείς -custom amount- για μία και μόνο φορά -one time- ή μηνιαίως -monthly-, χρησιμοποιώντας αξιόπιστα και προστατευμένα την κάρτα σου. Αν θες μας στέλνεις επίσης κάποιο σχόλιο ή την ευχή σου.)

Στήριξε την εξαρτημένη δημοσιογραφία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.