Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Open Water συμμετείχαν για ακόμη μια χρονιά οι Ιπτάμενοι Αργολίδας γεμίζοντας μας ξανά με κολυμβητικές επιτυχίες.


Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας  πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2023 στο Άστρος Κυνουρίας με τη συμμετοχή περισσότερων από 300 κολυμβητών και κολυμβητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Διοργανωτής των αγώνων ήταν η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Οι κολυμβητές του συλλόγου Ιπτάμενοι Αργολίδας πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις κάνοντας νέα ατομικά ρεκόρ, προήγαγαν τον αθλητισμό της Αργολίδας και έδωσαν για ακόμη μια φορά το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας, της δια βίου άσκησης και του υγιούς αθλητισμού σε μικρούς και μεγάλους.

Πιο συγκεκριμένα οι επιτυχίες των Ιπτάμενων στις κατηγορίες τους είναι οι εξής:

Καρούντζος Λάμπρος:

2η θέση 2500 μ. κολύμβησης Open Water

Τσαζή Αλεξάνδρα:

2η θέση 2500 μ. κολύμβησης Open Water

Τρικαλιώτης Παναγιώτης:

4η θέση 2500 μ. κολύμβησης Open Water και 5η θέση στο ίδιο αγώνισμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων

Μπόζνος Θοδωρής:

5η θέση 2500 μ. κολύμβησης Open Water

Εξαιρετικά εντυπωσιακή και επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του προπονητή των Ιπτάμενων Γιώργου Μητρόπαπα ο οποίος συμμετείχε στα 5000 μ. κολύμβησης open water και κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία του.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους Ιπτάμενους αθλητές, στον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μητρόπαπα καθώς και στην προπονήτρια των Ιπτάμενων Κατερίνα Δημακοπούλου για τις επιτυχίες τους. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Περιμένουμε ακόμα περισσότερες Ιπτάμενες επιτυχίες στο μέλλον.