Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 παρουσιάστηκε με το μουσικό σύνολο του Βαγγέλη Τρίγκα στην σκηνή του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ η καινούργια τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Με δικά μου λόγια».

 
Tην παρουσίαση προλόγισε η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα.


Πήραν μέρος:


Βαγγέλης Τρίγκας – μπουζούκι, τραγούδι Μαργαρίτα Καραμολέγκου – τραγούδι Λυδία Παναγιωταρέα - βιολοντσέλο Θόδωρος Μπρουτζάκης – πιάνο Αντώνης Σίδερης – Μπουζούκι, κιθάρα Γιάννης Νόνης - κοντραμπάσο


Ο Βαγγέλης Τρίγκας μετά την παρουσίαση ανέφερε: "Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας για την παρουσίαση του νέου μας δίσκου το περασμένο Σάββατο στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ.


Η δισκογραφική αυτή δουλειά, στην οποία "συναντώνται" η αγάπη μου για το μπουζούκι και η ανάγκη έκφρασης μέσα από το λόγο και τη μουσική, σηματοδοτεί για μένα το άνοιγμα ενός νέου και πολύ ενδιαφέροντος κύκλου.


Πρωτόγνωρη, γεμάτη συγκίνηση η εμπειρία μας να παίξουμε τα τραγούδια μας και να αγκαλιαστούν με τόση θέρμη από όλους εσάς.


Ιδιαίτερη τιμή για μένα η παρουσία ανθρώπων σημαντικών με τους οποίους είχα την τύχη να συναντηθώ στη διαδρομή μου όπως, ο Γιώργος Νταλάρας, η Μαρίζα Κωχ, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζέρβας - μουσικοί και τραγουδιστές όπως ο Γιώργος Μάτσικας, Στέλιος Καρύδας, Νίκος Βαρβαρέσος, Νίκος Ανδρουλάκης, Στέλλα Καρύδα.


Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη δημοσιογράφο και αγαπημένη φίλη Βίκυ Φλέσσα, η συμμετοχή της οποίας ήταν καταλυτική για τη διεξαγωγή της παρουσίασης."


Ένα μικρό δείγμα της νέας δουλειάς του Βαγγέλη Τρίγκα:Για να αγοράσετε τη νέα δουλειά του Βαγγέλη Τρίγκα πατήστε ΕΔΩ