Χειροπέδες ξανά πέρασαν οι αστυνομικοί στον Μένιο Φουρθιώτη.

 


O παρουσιαστής συνελήφθη για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί.


Συγκεκριμένα, της σύλληψης του Μένιου Φουρθιώτη, προηγήθηκε η έκδοση βουλεύματος για νέα προφυλάκισή του καθώς δεν εμφανιζόταν ως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα, όπως όριζαν οι περιοριστικοί του όροι.


Ο παρουσιαστής οδηγείται στην Ασφάλεια και από εκεί θα οδηγηθεί στον Κορυδαλλό.


Είχε αποφυλακιστεί τον Οκτώβριο


Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε αποφυλακιστεί τον Οκτώβριο του 2021 μετά από 5 μήνες στη φυλακή με εγγύηση 30.000 ευρώ, υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές τον μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.


Υπενθυμίζεται ότι την 1η Μαΐου ο 30ος τακτικός ανακριτής, μετά την απολογία του Μένιου Φουρθιώτη είχε αποφασίσει την προφυλάκιση του για τις κατηγορίες που του αποδίδονται στην υπόθεση των επιθέσεων στο σπίτι του, που φέρεται να σχεδίασε ο ίδιος.


Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για εννέα αδικήματα (δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα): ηθική αυτουργία στην επίθεση που έγινε στις 16 Απριλίου στο σπίτι του, σύσταση συμμορίας, ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη οπλοκατοχή, οπλοφορία, προμήθεια, κατοχή εκρηκτικής βόμβας και διακεκριμένη φθορά, απόπειρα εκβίασης και ψευδή καταγγελία.