Ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου για την επιτυχία του αθλητή Μιχάλη Κούτρη:Από την πρώτη στιγμή έχουμε θέσει ως σκοπό των τμημάτων υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Ναυπλίου την διαμόρφωση χαρακτήρων αλλά και την παραγωγή δικών μας παικτών που θα μπορέσουν να στελεχώσουν με αξιώσεις το Ανδρικό τμήμα.


Από το 2016 και την ανασύσταση των τμημάτων του συλλόγου προσπαθούμε διαρκώς για τη συνεχή βελτίωση λειτουργίας των ακαδημιών μας με οργάνωση των προπονήσεων, με διοργάνωση αγώνων στο Ναύπλιο ή συμμετοχή σε φιλικά εκτός και τουρνουά και τη συμμετοχή μας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες αδιαλείπτως. Όλα προσπαθώντας να δώσουμε εμπειρίες και παραστάσεις στους αθλητές μας.


Αποτελεί λοιπόν τεράστια τιμή και δικαίωση για τις προσπάθειες όλων όσοι ασχολούνται με το σύλλογό μας η κλήση του αθλητή μας Κούτρη Μιχάλη στην προεθνική Παίδων (γεν. 2006) και συγκεκριμένα στο καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί αυτό το τριήμερο στο ΟΑΚΑ.


Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά ώστε ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου ως κύριος εκπρόσωπος της Αργολίδας να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.