Κατόπιν συνεννόησης του επιτελικού πρωθυπουργού με την επιτελική ιδιωτική εταιρεία Αττική Οδός θα δοθεί το ποσό των 2000 ευρώ σε όλους τους πληβείους πολίτες που εγκλωβίστηκαν για 2,3, 12 και 24 ώρες στις χιονισμένες γραμμές του δρόμου

 


Έτσι ξεχρεώνει ένα Κράτος σύγχρονο και επιτελικό τις υποχρεώσεις του. Έτσι προστατεύει τους κατοίκους του. Έτσι νιώθουμε όλοι μας ασφάλεια και προστασία για όσα και όσους πληρώνουμε από την τσέπη μας. 


Επίσης ο επιτελικός Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών επικοινώνησε με τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (του Ομίλου Ferrovie dello Stato Italiane Group-FSI) και ζήτησε η εταιρεία να καταβάλει από 1.000 ευρώ αποζημίωση στους επιβάτες χτεσινών δρομολογίων στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα, για τη μεγάλη ταλαιπωρία τους.


Δεν είμαστε πια πολίτες. Καταναλωτές υπηρεσιών είμαστε. Και οι κυβερνήσεις είναι οι διαμεσολαβητές των διακανονισμών μας με τις εταιρείες. Κάτι σα να λέμε οι κρατικοί και εκλεγμένοι νταβατζήδες. 


Φυσικά, οι κρατικοί μας νταβατζήδες δεν θα αποζημιώσουν όσους εγκλωβίστηκαν σε δημόσιους δρόμους. Μεσογείων, Κατεχάκη και τα σχετικά. Δυστυχώς όχι. Αυτοί οι εγκλωβισμοί έχουν φύγει από το επικοινωνιακό κάδρο. Κι ας έφαγαν και αυτοί 24 ώρες παγιδευμένοι μέσα στα χιόνια. 


Μόνο ο ιδιωτικός τομέας πληρώνει στη χώρα αυτή! Μόνο η ιδιωτική οικονομία έχει ευθύνες. Έτσι έρχεται η ανάπτυξη. Το λένε και τα κανάλια.


Πάρε λοιπόν χίλια, πάρε δυο χιλιάρικα και μην διανοηθείς να τρέξεις σε δικαστήρια Κράτος και Εταιρείες για παραπάνω κέρδος αποζημίωσης. Πάρτα τώρα που στα δίνουν ζεστά και άμεσα. 


Και μετά σκάσε!


Τα λέμε στην επόμενη κακοκαιρία, πλημμύρα ή πυρκαγιά! Το Επιτελικό Κράτος θα είναι και πάλι εδώ για σένα, πληβείε ψηφοφόρε!