Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στο νεοεγερθέν κολυμβητήριο Άργους δημοσίευσε η πανελλαδικής εμβέλειας και ανάγνωσης ιστοσελίδα in.gr. To ρεπορτάζ με πλήρη αντικειμενικότητα παρουσιάζει το μεγαλειώδες έργο με αναφορές:


Το δήμο Άργους-Μυκηνών κάποιος τον διοικεί και καλά όπως φαίνεται. Όταν άλλωστε δεν ψάχνεις για δικαιολογίες τότε κάνεις έργα και υπηρετείς τον θεσμικό σου ρόλο με υπευθυνότητα.


Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ διαβάζουμε: 


 Στο Άργος οι κάτοικοι επιθυμούσαν ένα κλειστό κολυμβητήριο στη πόλη τους. Το αίτημα ικανοποιήθηκε. Ικανοποιήθηκε με ιδίους πόρους. Δεν επιβαρύνθηκε ο δημόσιος προϋπολογισμός του κράτους από το Άργος. Τα χρήματα των δημοτών από τα δημοτικά τέλη «έγιναν» και κλειστό κολυμβητήριο. Αυτό αξίζει να το κρατήσουμε. Η χρηστή διαχείριση των οικονομικών πρέπει να αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.


Eπιτέλους ειπώθηκε η αλήθεια αμερόληπτα και αντικειμενικά, μακριά από τους τοπικούς διαξιφισμούς, μίση και αντιπάθειες. Το έργο του Δημάρχου αναγνωρίζεται πια πανελλαδικά μέσα από αντικειμενικότατα ρεπορτάζ!


Διαβάστε όλο το αυθόρμητο αφιέρωμα του κολυμβητηρίου ΕΔΩ