Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού - Περιβάλλοντος - Αθλητισμού - Τουρισμού (ΔΟΠΠΑΤ) του Δήμου Ναυπλιέων παρουσιάζουν  δρώμενο πόλης με θέμα:


                                 «Αλληλεγγύη ….. η ανάγκη για το μαζί»Σήμερα η κοινωνία μας ευαισθητοποιείται και οι πολίτες αναπτύσσουν καθημερινά στάση ενδιαφέροντος και προσφοράς προς τον άλλον. Το «Εγώ» γίνεται «Εμείς». Το «Εμείς» είναι η φετινή επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών. Τέσσερις ομάδες με συνοδοιπόρο την αλληλεγγύη  θα περιπλανηθούν στο ιστορικό κέντρο του Ναυπλίου.Το Σάββατο 12 Ιουνίου το ταξίδι αλληλεγγύης θα ξεκινήσει μπροστά από την οδο Αμαλίας (παλιό υδραγωγείο) στις 21:00 με την ομάδα  «πλη-γή», που θα παρουσιάσει τη δράση “Γαία”.


Επόμενη στάση, μπροστά από το Τριανόν. Η ομάδα “Τα σκισμένα φορέματα” θα παρουσιάσει τη δράση «Σώπα… Μίλα».


Στη συνέχεια, θα μεταφερθούμε στο Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου η ομάδα “Συν-κινούμενες” θα παρουσιάσει τη δράση “Βοήθεια, η μοναξιά προχωρεί!”.


Τελευταίος  προορισμός η πλατεία Φιλελλήνων, όπου η ομάδα “Άλλοι” θα παρουσιάσει τη δράση «Εκτός αν…»


Η εξέλιξη του δρώμενου θα είναι διαδοχική και κάθε ομάδα μετά το τέλος της δικής της δράσης θα μεταφέρεται στο επόμενο σημείο ώστε τελικά να βρεθούν όλες μαζί μπροστά στην πλατεία Φιλελλήνων.