Μαθηματικά μυαλά...

 


Το Νέο Σχολείο - Εκπαιδευτικός Όμιλος Αργολίδας, συγχαίρει τη μαθήτρια Σταματίνα Ντούτσου που διακρίθηκε στον 81ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ» και προκρίνεται ως μοναδική διακριθείσα της Α΄Λυκείου του Νομού Αργολίδας για να συμμετάσχει στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021.Επίσης, συγχαίρουμε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό καθώς και για την επιμονή και δημιουργική διάθεση που επέδειξαν καθ΄όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους από τους υπεύθυνους καθηγητές.


Επίσης


Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή του 1ου Λυκείου Άργους Μποζιονέλο Γιώργο, της B΄ Λυκείου, ο οποίος διακρίθηκε στον 81ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό στα Μαθηματικά « Ο ΘΑΛΗΣ» 


Νιώθουμε περήφανοι για τον μαθητή μας και χαιρόμαστε που αγωνίζεται πάντα με πολύ μεράκι αλλά και με το ήθος που τον διακρίνει! 


Του ευχόμαστε από καρδιάς να είναι υγιής και χαρούμενος και να προσπαθεί για την κατάκτηση της γνώσης πάντα με τον ίδιο ζήλο, ώστε να εξελίσσεται και να βελτιώνεται σε κάθε τομέα της ζωής του!


 Επίσης του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού που είναι η 38η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» 


Συγχαίρουμε επίσης την Μαθηματικό του σχολείου μας Σοφία Πούλου που συνέβαλε στην επιτυχία του μαθητή!