Μια υπέροχη, σύγχρονη διασκευή σε ένα λατρεμένο τραγούδι των 90s από τον Roni Iron και την The Hubsters

 


O Roni Iron, γνωστός παραγωγός και DJ στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, διάλεξε ένα από τα πιο αγαπημένα και κλασικά ποπ-ροκ  τραγούδια, το “Φοβάμαι” και το ξαναηχογραφεί φέρνοντάς το στο σήμερα με τρόπο φρέσκο και ανατρεπτικό.


Σε στίχους Γιώργου Παρώδη και μουσική Γιώργου Παπαποστόλου, το “Φοβάμαι” ήταν από τα τραγούδια εκείνα που στιγμάτισαν τη  δεκαετία του ’90 και απογείωσαν τη καριέρα των ΜΠΛΕ.


Στη νέα εκτέλεση, τα ατμοσφαιρικά φωνητικά ανήκουν στη Τζένη Νέγκα-συγχαρητήρια, Τζένη. Έδωσες νέα διάσταση στην στιχάρα «Κυριακή ο χρόνος».O Roni Iron έχει έδρα το Ναύπλιο και έγινε γνωστός “πειράζοντας” κλασικά τραγούδια και βάζοντας ηλεκτρονικούς ήχους πάνω σε γνωστά ποιήματα. Συμμετείχε αρκετές φορές στις εμβληματικές συλλογές του Buddha Bar και διαμόρφωσε τον δικό του ήχο, ένα κράμα electronica, desert house & downtempo ήχων. Τα τελευταία χρόνια έχει εμφανισθεί στο Sonar και στο Colourday Festival, ενώ οι μουσικές του γνωρίζουν ανταπόκριση σε χώρες,  όπως οι Ρωσία, Τουρκία, Γαλλία, Αγγλία και άλλες.


Ακούστε και άλλες προσεγμένες δουλειές που κυκλοφορούν από την The Hubsters εδώ.