ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ


Ξεκίνησε η επίταξη 206 ιδιωτών γιατρών - Ένα βήμα πιο κοντά στη σοσιαλιστική επανάσταση η κυβέρνησηΕπιτάσσονται 206 συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί, κάτω των 60 ετών για έναν μήνα


Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία παράδοσης των φύλλων επίταξης προσωπικών υπηρεσιών των ιδιωτών γιατρών στην οποία προχώρησε το υπουργείο Υγείας στην Αττική και ανέλαβε να διεκπεραιώσει η Αστυνομία. Τα φύλλα επίταξης παραδόθηκαν στη ΓΑΔΑ το πρωί από όπου διαβιβάστηκαν στις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις και τμήματα και άρχισε ήδη η παράδοση.Πρόκειται συγκεκριμένα για 206 ιδιώτες ιατρούς (παθολόγους, πνευμονολόγους και γενικούς γιατρούς) στην Αττική και ειδικότερα 78 στον τομέα Αθηνών, 36 στον Πειραιά, 30 στη νοτιανατολική Αττική, 36 στη βορειανατολική Αττική και 26 στη Δυτική Αττική.


Θα επιδοθούν έως αύριο στις 7 το πρωί από αστυνομικούς, όπως προβλέπει η διαδικασία, και οι γιατροί θα έχουν διορία 48 ωρών να παρουσιαστούν στο νοσοκομείο που θα αναγράφεται.


Θα αναλάβουν καθήκοντα βαθμίδας Επιμελητή Β' και θα έχουν και αμοιβή, η οποία θα καθοριστεί νομοθετικά.


Παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν τα ιδιωτικά τους ιατρεία, πέραν του ωραρίου της υπηρεσίας τους, στα νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ.


Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής του εγγράφου προβλέπονται κυρώσεις σε βαθμό πλημμελήματος, με ποινή φυλάκισης από 3 μήνες έως και 5 χρόνια, ενώ κινείται παράλληλα η διαδικασία του αυτοφώρου.


Σεισμός, σεισμός, σοσιαλισμός!

No comments: 

Powered by Blogger.