ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ


Ο πρωθυπουργός σε γλέντι στην Ικαρία εν μέσω κορονοϊού (βίντεο)

Σε γλέντι στο σπίτι του Βουλευτή Σάμου X. Στεφανάδη στην Ικαρία με πάνω από 50 άτομα, παρευρέθη το Σάββατο 6/2/2021 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , εν μέσω πανδημίας και αυστηροποίησης των μέτρων.


Στο αποκλειστικό βίντεο  του NEWS 24/7 βλέπουμε τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του (πάνω από 50 άτομα) να φτάνουν στο σπίτι, υπό τους ήχους μουσικής, να ανεβαίνουν τα σκαλιά και στη συνέχεια να... συνωστίζονται στο σπίτι του βουλευτή.Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία, προκάλεσε από την αρχή αντιδράσεις, καθώς έγινε την ημέρα που επιβλήθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το πρωτοφανές μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα. 


«Η ανακοίνωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί παραβίασης των υγειονομικών μέτρων από τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια ενός πρόχειρου και σύντομου γεύματος που προσέφερε  σε αυτόν ο  βουλευτής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης, με αναφορά σε ''γλέντι στην Ικαρία'', στερείται στοιχειώδους σοβαρότητας» σχολιάζει αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρά την εικόνα και το βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν ανεπίτρεπτο συνωστισμό ατόμων σε μερικά τετραγωνικά μέτρα.

No comments: 

Powered by Blogger.