Το CNN Travel έχει καταρτίσει μία λίστα με τους 21 κορυφαίους προορισμούς για τη νέα χρονιά που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό.

 


Πρόκειται για προορισμούς «blockbuster» όπως τους χαρακτηρίζει το δημοσίευμα, οι οποίοι, σύμφωνα με το άρθρο, θα βρεθούν ψηλά στις προτιμήσεις του ταξιδιωτικού κοινού. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελλάδα, η οποία παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό εξακολουθεί να παραμένει ανάμεσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς στον κόσμο.


Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, λοιπόν, αν ποτέ επιστρέψουμε στην «κανονικότητα» το 2021, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, θα είναι η καταλληλότερη χρονιά για να επισκεφτεί κανείς την Ελλάδα, καθώς πρόκειται για τη χρονιά που σηματοδοτεί τα 200α «γενέθλια» της χώρας από τη λήξη της Επανάστασης του 1821, για την ανεξαρτησία των Ελλήνων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.


Κορονοϊού επιτρέποντος, συνεχίζει το άρθρο, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου μια πληθώρα εκδηλώσεων θα τρέχουν σε όλη τη χώρα για τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Ανεξαρτησία.


Ανάμεσα στις προτάσεις του το CNN Travel συμπεριλαμβάνει το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της χώρας, με το γοητευτικό παραθαλάσσιο μέτωπο και την κουκλίστικη και γραφική Παλιά Πόλη, το θέατρο της Επιδαύρου, τις ιστορικές Μυκήνες και τις παραλίες στην ευρύτερη περιοχή.