ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ


Θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια για τα κρούσματα στο Ανυφί της Αργολίδας;Τί γίνεται στο Ανυφί της Αργολίδας; Την προηγούμενη εβδομάδα δεν έβγαλε κανείς απολύτως και καμία άκρη καθότι οι πληροφορίες που ερχόντουσαν από κάθε πιθανή πλευρά ενημέρωσης ήταν ολίγον μπερδεμένες.

 


Άλλα έλεγε ο παπάς στα κανάλια, κεντρικό πρόσωπο του γεγονότος,  άλλα ανακοίνωνε ο ΕΟΔΥ, άλλα έλεγε ο Δήμος Ναυπλιέων και φυσικά άλλα άκουγε και μάθαινε ο κόσμος. Και φυσικά έπεσε το πατροπαράδοτο νεοελληνικό ξυλίκι σε συνεργείο καναλιού που έσπευσε να κάνει ρεπορτάζ αφού πρώτα είχε ανακοινώσει 15 κρούσματα στο χωριό, νούμερο όμως που επιβεβαιώνεται μόνο μέσα στη δίνη του αστικού μύθου και του κουτσομπολιού. 


Έτσι, επαναληπτικά τεστ για κορωνοϊό πραγματοποίησε η ΚΟΜΥ Αργολίδας την Κυριακή το πρωί στο Κοινοτικό Κατάστημα του χωριού.


Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ανυφίου Γιώργο Κωστόπουλο πραγματοποιήθηκαν συνολικά 220 τεστ σε κατοίκους του χωριού και εντοπίσθηκε ένα θετικό κρούσμα.


Πρόκειται για μια γυναίκα πάνω από 70 ετών, με ήπια συμπτώματα, η οποία βρίσκεται στο σπίτι της σε καραντίνα.


Να υπενθυμίσουμε πως την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 2.30 μ.μ.  θα βρίσκεται στην τοπική κοινότητα Παναριτίου η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ στην Αργολίδα, για να πραγματοποιήσει προληπτικά δειγματοληπτικά τεστ.


Αναμένονται εξελίξεις λοιπόν...πέραν των 4 επίσημων κρουσμάτων που έχουν ανακοινωθεί αρχικά και του ενός σήμερον. Φυσικά παραμένει η απορία των 9 κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν εψές στην Αργολίδα, αν και εφόσον κάποια ανήκουν στο Ανυφί. Χάος νεοελληνικό και βάλε. No comments: 

Powered by Blogger.