ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΕνημέρωση από τους Εμπορικούς Συλλόγους Άργους και Ναυπλίου για τη λειτουργία των καταστημάτων

 Με ανακοινώσεις οι Εμπορικοί και Επιχειρηματικοί Σύλλογοι Άργους και Ναυπλίου δίνουν λεπτομέρειες για όσα θα ισχύσουν στη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων των δύο πόλεων έως τις 18 Ιανουαρίου: Aγορές με τη μέθοδο Click away, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

 Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Άργους


Μετά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για παράταση του Lockdown στην περιοχή της Αργολίδας, ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους ανακοινώνει ότι τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με το σύστημα click away (παράδοση στην είσοδο του καταστήματος) από 18 έως 25 Ιανουαρίου και προτείνει τις ώρες 9:00 το πρωί έως 17:00 το απόγευμα.


Επίσης υπενθυμίζουμε την έναρξη των εκπτώσεων που δίνει την δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να ψωνίσουν φθηνά και με ασφάλεια.


Παρακαλούμε τους πελάτες μας να λαμβάνουν όλα τα μέτρα, όπως μάσκα και αποστάσεις , για να μείνουμε όλοι υγιείς και να τελειώσουμε με τον εφιάλτη του lockdοwn.


Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου


Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό της πόλης μας ότι κατόπιν των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για την παράταση του LOCKDOWN στο Νομό μας έως τις 25/1/2021, μπορεί να κάνει τις αγορές του με ασφάλεια ξανά.


Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων με click away είναι 9:00πμ – 17:00μμ, ώστε να μπορούν όλοι κατά τη διάρκεια της ημέρας να ψωνίσουν και να έχουν το χρόνο να επιστρέψουν στην οικία τους.


Ανυπομονούμε να δούμε ξανά τους πελάτες και φίλους μας έστω και με τον τρόπο αυτό!


Καλή δύναμη σε όλους πρωτίστως με υγεία!

No comments: Powered by Blogger.