ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΚρούσμα κορωνοϊού σε νηπιαγωγείο του Ναυπλίου

 Μετά την διαπίστωση παιδάκι του 3ου νηπιαγωγείου στο Ναύπλιο  έχει προσβληθεί από covid-19 η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κα. Αικατερίνη Δουράνου με επιστολή της γνωστοποίησε την αναστολή λειτουργίας του Νηπιαγωγείου και την εφαρμογή των μέτρων γι αυτές τις περιπτώσεις:

 


«Ενημερώνουμε γονείς , κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο/η, ότι με  απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας , ύστερα από  γνωμοδότηση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η λειτουργία του 3ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου για 14 ημέρες, λόγω κρούσματος  covid 19.


Οι οικογένειες των μαθητών , μαθητριών μας, έχουν ήδη πάρει σχετικές οδηγίες από τη Διεύθυνση του σχολείου , σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα , ενώ  κατόπιν συνεννόησης της Διευθύντριας Εκπαίδευσης με την Επόπτρια ΚΟΜΥ Αργολίδας, θα ενημερωθούν άμεσα για τον τόπο και το χρόνο που θα διενεργηθεί η διαδικασία ιχνηλάτησης των παιδιών και των ιδίων , εφόσον το επιθυμούν. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει και η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των τμημάτων , σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα τους κοινοποιηθεί.


Παρακαλούμε θερμά τους γονείς να ενημερώνουν άμεσα τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των σχολείων σε περίπτωση που μέλος της οικογένειάς τους νοσεί από covid 19, προκειμένου οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρούν σε ενέργειες για την αποφυγή της διασποράς του ιού. Εφιστούμε την προσοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας, των οικογενειών των μαθητών , μαθητριών μας και του/της κάθε ενδιαφερόμενου/ης, στη διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων». 

No comments: Powered by Blogger.