ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ


Χωρίς νυχτερινή διασκέδαση μέχρι το Πάσχα δήλωσε ο πρωθυπουργός Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνουν κλειστά μέχρι το Πάσχα τα νυχτερινά μαγαζιά άφησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.«Κάνω κάθε δύο ημέρες rapid test», δήλωσε στην αρχή της συνέντευξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μπράβο του και στη συνέχεια μίλησε για το lockdown για τον περιορισμό του κορωνοϊού.


«Υπάρχει στον ορίζοντα η αισιοδοξία του εμβολίου αλλά για να πετύχουμε τον μαζικό εμβολιασμό, χρειάζονται αρκετοί μήνες», πρόσθεσε. Εδώ να αναφέρουμε πως έρευνα έδειξε πως το 75% των Ελλήνων είναι αρκετά δύσπιστο με το εμβόλιο. Oπότε θα χρειαστούν μερικά χρήματα παραπάνω σε μας τα δόλια τα μουμουέ για να πείσουμε τον κόσμο και να γίνει πράξη ο μαζικός εμβολιασμός. Κλειστά τα νυχτερινά μαγαζιά μέχρι το Πάσχα


«Όλες οι ιχνηλασίες έδειξαν ότι κατά τη νυχτερινή διασκέδαση υπάρχει μεγάλη μετάδοση του κορωνοϊού», είπε και επισήμανε ότι ο κλάδος θα στηριχθεί και το 2021. Αντίθετα η Εκκλησιαστική λειτουργία μάλλον δεν έχει τόσο αρνητική μετάδοση, ούτε ο συνωστισμός σε λεωφορεία και μετρό, αλλά αυτό δεν το είπε.


Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνουν κλειστά μέχρι το Πάσχα τα νυχτερινά μαγαζιά ενώ διευκρίνισε πως τα διαχωρίζει από τα εστιατόρια και ο λόγος είναι πως στα νυχτερινά μαγαζιά ο κόσμος έρχεται πιο κοντά για να επικοινωνήσει, (και όχι να κοινωνήσει), φωνάζει άρα είναι και πιο εύκολη η διασπορά του κορωνοϊού.


«Τα μέτρα δεν ακολουθήθηκαν με τη συνέπεια που έπρεπε», τόνισε ο πρωθυπουργός.


Κοινώς μας μάλωσε...

No comments: 

Powered by Blogger.