ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ

 Παραλίγο κράτηση ανήλικων κοριτσιών στο Ναύπλιο για κατασκοπεία! - Οργή από τους γονείςΔυο ανήλικα κορίτσια στο Ναύπλιο συνελήφθησαν για φόβους κατασκοπείας έξω από το στρατόπεδο Ναυπλίου

 Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη. Τα κορίτσια στη βόλτα τους φωτογραφήθηκαν έξω από το στρατόπεδο, στην οδό Αγίου Αδριανού,  και ο φρουρός ειδοποίησε αμέσως τους ανώτερούς του. 


Σε λίγα λεπτά ένα περιπολικό της αστυνομίας βρισκόταν έξω από το στρατόπεδο και οι αστυνομικοί καλούσαν τα παιδιά να τους ακολουθήσουν στο τμήμα, χωρίς να τους εξηγήσουν το λόγο.


Η επέμβαση της αστυνομίας μάλιστα έγινε τόσο γρήγορα και τα δύο κορίτσια βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και κατάσχεση των κινητών τηλεφώνων και της κάμερας που είχαν μαζί τους, χωρίς να προηγηθεί κάποια σύσταση ή ενημέρωση.


Τελικά μετά από την αγανακτισμένη παρέμβαση των γονιών που είχαν στο μεταξύ ειδοποιηθεί επικράτησε η λογική, δεν κρατήθηκαν τα στοιχεία των παιδιών και αφέθηκαν ελεύθερα.Η μητέρα του ενός κοριτσιού δήλωσε για το περιστατικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:


Έρχεται λοιπόν και προς τα μέρη μας η "ασφάλεια " του κυρ. Χρυσοχοΐδη και όσων τον υπηρετούν. Εξακρίβωση στοιχείων και μεταγωγή στο αστ.τμήμα Ναυπλίου, ποιών; Δυο κοριτσιών 15 και 16 ετών. Η μία από αυτές η κόρη μου. Γιατί;  Γιατί κατεβαίνοντας από τον προφήτη Ηλία μετά τη βόλτα τους τραβούσαν φωτογραφίες η μια την άλλη, δίπλα στο στρατόπεδο! Ειδοποιήθηκε λοιπόν η αστυνομία από στρατιώτη και οι αστυνομικοί έσπευσαν να "συλλάβουν" τις κατασκόπους! Ούτε καν μια σύσταση, μια ενημέρωση! Στοιχεία και στο τμήμα και απειλή για κατάσχεση των κινητών και της κάμερας που είχαν μαζί τους. Με την δυναμική παρέμβαση του πατέρα του ενός κοριτσιού που ειδοποιήθηκε και πήγε στο τμήμα δεν κράτησαν τα στοιχεία τους και τους επέτρεψαν να φύγουν. Λοιπόν, βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Έχω εξοργιστεί!!!No comments:

 


Powered by Blogger.