ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ


Tρομακτικό ατύχημα στη Formula 1- Βίντεο


 Αμέσως μετά από την εκκίνηση, ο Ρομέν Γκροζάν προσπάθησε να αλλάξει γραμμή, είχε επαφή, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και η διαδρομή που ακολούθησε η Haas που οδηγούσε ήταν σοκαριστική. 


Ο Γκροζάν χάνοντας τον έλεγχο έφυγε προς τις μπαριέρες με αποτέλεσμα το μονοθέσιο του να εκραγεί σε μια τρομακτική στιγμή που στη Formula 1 είχε να συμβεί εδώ και δεκαετίες. Ο οδηγός της Haas, αφού εξερράγη το μονοθέσιο βγήκε μέσα από τις φλόγες και έτρεξε μακριά. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι μπαριέρες διαλύθηκαν ολοσχερώς, οι εικόνες ήταν σοκαριστικές, ενώ ο αγώνας όπως ήταν λογικό διακόπηκε επ’ αόριστον.Οι γιατροί έφτασαν άμεσα στο σημείο και τον κουβάλησαν στο ασθενοφόρο, με τον Γάλλο πιλότο να περπατάει με δυσκολία, αλλά να δείχνει πως δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό.


Το θετικό είναι τα πολύ υψηλά επίπεδα ασφαλείας στη Formula 1, αφού ο Γκροζάν δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.


Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας, μεταφέρθηκε για προληπτικές εξετάσεις καθώς δεν είχε κάτι περισσότερο από μικρά καψίματα στα χέρια και τους αστραγάλους.
No comments: 

Powered by Blogger.