ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ


Εργάτης γης σε χωριό της Αργολίδας βρέθηκε θετικός σε Covid-19 και συγκατοικούσε με άλλους 26


Στα Σταθαίικα του Άργους, από τα ξημερώματα της Κυριακής έχουν μπει σε καραντίνα οι 26 αλλοδαποί εργάτες γης που μένουν σε ένα σπίτι. 

 


Ο 27ος συγκάτοικός τους βρέθηκε θετικός και σήμανε συναγερμός στις αρμόδιες υπηρεσίες της περιοχής, που ήδη έχουν ενημερώσει τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και λαμβάνουν οδηγίες.


Το πρωί της Κυριακής στις 7 η ώρα η ΚΟΜΥ, συνοδεία αστυνομίας πήγε στα Σταθέικα και πραγματοποίησε τεστ στους υπόλοιπους 26 αλλοδαπούς εργάτες γης, που διαμένουν μαζί με τον Πακιστανό που βρέθηκε θετικός. Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι είναι αρνητικοί και αυτό είναι το καλό σενάριο, απ΄ όσα φοβούνταν οι αρμόδιοι.


Τεστ και σε ντόπιους


Τεστ κορωνοϊού, έγιναν και σε ντόπιους, που έρχονταν σε επαφή με τους αλλοδαπούς εργάτες, αφού εκτός από τα κτήματα κυκλοφορούσαν στο χωριό, ψώνιζαν και κινούνταν κανονικά, μέχρι το πρωί της Κυριακής.


Μέχρι την Παρασκευή όλοι θα παραμείνουν σε καραντίνα, με στόχο να είναι μακριά από άλλους ανθρώπους στην περιοχή και να μην έρχονται σε επαφή.
No comments: 

Powered by Blogger.