ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΣχέδια του Δήμου Ναυπλιέων για τη στήριξη ανήμπορων πολιτών


 Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν., σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Κοινωνικής πολιτικής και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου ανακοινώνουν ότι:

 


Από τις 9 Νοεμβρίου άρχισε:


α)  Η καταγραφή των κατοίκων του Δήμου που δεν μπορούν να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν και δεν έχουν υποστηρικτικό  οικογενειακό περιβάλλον.


β) Η καταγραφή των απόρων και οικονομικά αδύνατων κατοίκων του Δήμου που δεν μπορούν και δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν και δεν έχουν υποστηρικτικό  οικογενειακό περιβάλλον.


Οι καταγραφές αυτές θα αξιολογηθούν και αναλόγως θα παρέχεται:


Εξυπηρέτηση σε θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της περίπτωσης α.


Δωρεάν προσφορά φαρμακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της περίπτωσης  β.


Διεκπεραίωση αιτημάτων των κατοίκων των περιπτώσεων α και β (παραλαβή  αιτήσεων – παράδοση  πιστοποιητικών) για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω  Κ.Ε.Π.


Για όλα τα παραπάνω οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα:


Για τις Δημοτικές ενότητες Ναυπλίου & Ασίνης:  2752023513 (Κ.Α.Π.Η.) και 2752099424 (Κ.Η.Φ.Η.).


Για τις Δημοτικές ενότητες Ν. Τίρυνθας & Μιδέας: 2752360108 (Βοήθεια στο σπίτι Μιδέας)


Ανακοινώσεις σχετικές  με το θέμα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι είναι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να βλέπουν στις σελίδες  του  Κ.Α.Π.Η. και του Κ.Η.Φ.Η. στο Facebook αλλά και στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.. Στην διάθεση των ενδιαφερομένων είναι και τα email των: Βοήθεια στο σπίτι (vss.dimnafpliou@gmail.com), Κ.Α.Π.Η.  Ναυπλίου  (kapi.nafpliou@gmail.com), Κ.Η.Φ.Η. Ναυπλίου  (kifinafpliou@gmail.com).


Την υλοποίηση των παραπάνω έχουν αναλάβει ομάδες δράσης υπαλλήλων του Ν.Π.Δ.Δ. καθώς και άλλων δομών του Δήμου που έχουν δημιουργηθεί γι’ αυτό το σκοπό.No comments: Powered by Blogger.