Από τις 6.00 έως τις 9.00 σήμερα το πρωί είχαν περάσει από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών περισσότερα από 4.000 αυτοκίνητα, ενώ χτες, Πέμπτη, έφυγαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα 47.731 αυτοκίνητα έναντι 30.123 πού πέρασαν από τα διόδια την περασμένη Πέμπτη.

 


Η Τροχαία Αττικής περιμένει μεγάλη αύξηση σήμερα γι' αυτό είναι σε επιφυλακή για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων. 


Μεγάλη αύξηση της κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις της Εθνικής Οδού


Αυξημένη είναι η κυκλοφορία από χθες στην Εθνική οδό. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η αύξηση αφορά και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Ειδικότερα, σήμερα μέχρι τις 17:00, έχουν περάσει από τα διόδια των Αφιδνών 22.172 οχήματα προς Λαμία και 19.597 προς Αθήνα.


Η κυκλοφορία στο ρεύμα εξόδου, από την πόλη των Αθηνών, εμφανίζεται κατά 14% μεγαλύτερη από την κυκλοφορία της προηγούμενης Παρασκευής, ενώ στο ρεύμα εισόδου η αντίστοιχη αύξηση φτάνει στο 23%.


Πάνω από 23.000 αυτοκίνητα έχουν περάσει από τα διόδια της Ελευσίνας


Ομοίως, αυξημένη είναι η κυκλοφορία από χθες και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ολυμπίας Οδού. Ειδικότερα, σήμερα μέχρι τις 17:00 έχουν περάσει από τα διόδια της Ελευσίνας 23.578 οχήματα προς Κόρινθο και 18.175 προς Αθήνα. Η κυκλοφορία στο ρεύμα εξόδου, από την πόλη των Αθηνών, εμφανίζεται κατά 30% μεγαλύτερη από την κυκλοφορία της προηγούμενης Παρασκευής, ενώ στο ρεύμα εισόδου η αντίστοιχη αύξηση φτάνει στο 34%.


Έρχονται οι φίλοι μας και οι πατριώτες μας που ζουν στη τσιμεντένια γη. Ας τους υποδεχτούμε με γλύκα, αγάπη και στοργή. 


Μην αρχίσετε πάλι τις βρισιές. Θα μας κολλήσουν και τέτοιες κουταμάρες. Πρώτον κολλημένοι είμαστε απλά δεν κάνουμε τεστάκια για να το διαπιστώσουμε. Κοινό μυστικό είναι αυτό. Μεταξύ μας λίγο ειλικρίνεια. Και δεύτερον, αν θέλετε να κατηγορήσετε ντε και καλά κάποιον, κατηγορήστε τον Κούλη που έδωσε 24 και βάλε ώρες προθεσμία για να φύγει κάποιος κόσμος από Αθήνα, μπας και βρει τη λύτρωση εκεί, μπας και αραιώσουν οι πληθυσμοί και μειωθούν τα κρούσματα γιατί τα έχει κάνει κώλο σε όλα. Συγκοινωνίες, νοσοκομεία, τα πάντα. Κοινό μυστικό και αυτό. 


Καλώς ορίσατε και πάλι στο χωριό μας λοιπόν! Εμείς οι Μπουρτζόβλαχοι αγαπάμε Τσιμεντόβλαχους γιατί τους μιμούμαστε σχεδόν σε όλα.