Η νέα ταινία του 1ου ΕΠΑΛ και 1ου ΕΚ Άργους με τίτλο "ΑΡΓΥΡΩ" επιλέχθηκε για την τελική φάση της Ευρωπαϊκής Συνάντησης Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio 2020, που θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο της Ηλείας από τις 29 Νοεμβρίου ως τις 5 Δεκεμβρίου 2020.

 


Η απίστευτη ιστορία της Αργυρώς που αν και χτυπημένη από τη λέπρα, μοίραζε σε όλη της ζωή αγάπη, μέσα από την ταινία των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Άργους και 1ου Ε.Κ. Άργους. 


Η ιστορία αυτής της υπέροχης γυναίκας, μας έγινε γνωστή από ομιλία του π. Ευάγγελου Παπανικολάου που βρήκαμε στο διαδίκτυο. Τον ευχαριστούμε πολύ.. 


Χρησιμοποιήθηκαν σκηνές από τις ταινίες: ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ του Γιάννη Σμαραγδή ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ του Παντελή Βούλγαρη ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.Χρησιμοποιήθηκε μουσική: 

• του Μίνωα Μάτσα από την ταινία ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ του Γιάννη Σμαραγδή και από ΤΟ ΝΗΣΙ 

• του Βασίλη Σκουλά ‘’ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ’’ 


Τους ευχαριστούμε όλους πολύ για την ευγενική παραχώρηση του έργου τους. 


Συντελεστές: Ηλιάνα Ράπτη, Κατσικάρη Κωνσταντίνα, Κούβαλης Βασίλης, Συγίζη Γιούλα, Σελλής Ιωάννης, Ρηγόπουλος Γιώργος, Πάλλης Νίκος, Ντεβές Γιώργος, Νικολάου Θεόδωρος, Μούφαλη Γκεράλντο, Σκούμπη Μαρία, Τσιόδρα Άννα, Δρίτσα Γεωργία (μαθητές)Δείτε τις επιλέξιμες ταινίες όλων των κατηγοριών στον σύνδεσμο: https://camerazizanio.net/.../films-in.../greek-section/