ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ


Καμπόσος: Πανίβλακες οι έμποροι του Άργους που ασκούσαν κριτική για τα πάρκινγκ


Ο δήμαρχος της καρδιάς μας, Δημήτρης Καμπόσος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τύπο, ανακοίνωσε πως αναζητά μαζί με τους δικηγόρους του Δήμου τρόπους τιμωρίας των ιδιοκτητών που δε νοικιάζουν τα καταστήματά τους!
Ο λόγος είναι τα υψηλά ενοίκια που ζητούν. Για όσο διάστημα παραμένουν κλειστά και δεν τα νοικιάζουν με χαμηλότερες τιμές θα πληρώνουν 8 φορές περισσότερα δημοτικά τέλη.

 Όχι να γίνονται έργα με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των πολιτών και να έρχεστε να λέτε "τώρα που φτιάχτηκε ο δρόμος κάτσε να τριπλασιάσω το ενοίκιο για να οικονομήσω", δήλωσε εμφατικά ο Δήμαρχος. Ανάφερε πως η πόλη δεν θα μυρίζει θάνατο εξαιτίας τους.

Επίσης θα δοθούν οικονομικές διευκολύνσεις στους ιδιοκτήτες που νοικιάζουν τα καταστήματά τους.

Τέλος ο Δήμαρχος κατηγόρησε τους εμπόρους που έκαναν αντιπολίτευση, λέγοντας πως δεν υπάρχουν πάρκινγκ στην πόλη με αποτέλεσμα να μην πηγαίνει κόσμος στην πόλη. Τους χαρακτήρισε πανίβλακες για την κριτική τους και πολύ καλά έκανε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η συναυλία του Σάκη Ρουβά που φιλοξένησε 30.000 κόσμο!!!

Σχόλιο Παλαμπουρτζίου

Ο Δήμαρχος κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Οι πολίτες φταίνε. Κυρίως αυτοί που κάνουν αντιπολίτευση. Οι εχθροί της πόλης που θέλουν το κακό του Άργους.  Η αντιπολίτευση πρέπει να καταργηθεί. Τελεία και παύλα. 

No comments:



 

Powered by Blogger.