ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ κ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ (και τ. σύντροφε),
Ανέγνωσα τας δηλώσεις σας περί της τιμωρίας των διαδιδόντων ψευδείς ειδήσεις περί του ενσκύψαντος καθ’ άπασαν την υφήλιον κορωνοϊού. Οι διαδίδοντες τοιαύτα πρέπει να τιμωρούνται υπό της συντεταγμένης πολιτείας ως συνωμοσιολογούντες, λαϊκισταί και θιασώται αντιεπιστημονικών ιδεών.
Εις την φαρέτρα των πιθανών τιμωριών θέλω να προσθέσετε μίαν ακόμη: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΚΤΟΠΙΣΙΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥΝΤΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑΝ. Σας υπενθυμίζω ότι ο ευφυέστερος των προκατόχων σας, ο αείμνηστος εν τω φασισμώ του, Κ.ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ εφυλάκιζεν εδώ κομμουνιστάς, τροτσκιστάς, αρχειομαρξιστάς και περιέργους δημοκράτας. Τοιουτοτρόπως έκτισε ο Εθνικός Κυβερνήτης τον τρίτο ελληνικό πολιτισμό. Σας επισυνάπτω εικόνα των τότε φυλακών.

Παράλληλα, θα δίνετε τακτικά επισκεπτήρια εις τους εγκλείστους. Το μέτρο αυτό ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (ειδικά, αν απαγορευτούν τον χειμώνα οι σχολικές εκδρομές).

Βεβαίως, ο προαναφερθείς υπουργός του παρελθόντος μετεχειρίζετο και άλλα (τους έβαζε να πίνουν ρετσινόλαδο και να κάθονται σε παγοκολώνες). Τοιαύτα μέτρα είναι περιττά (εξάλλου ούτε η Γκεστάπο τα υιοθέτησε). Θα τοποθετήσουμε γιγαντοοθώνες, θα μεταδίδουν νυχθημερόν τας ιστορικάς δηλώσεις των κ.κ. Τσιόδρα και Χαρδαλιά και οι κρατούμενοι θα υποχρεούνται να τις παρακολουθούν. Θα υποκύψουν και θα υπογράψουν όποια δήλωση ζητήσετε.

ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ (και τ. σύντροφε),

Επειδή τας ιστορικάς φυλακάς, τας εν τη φωτογραφία εικονιζομένας, έχομεν προ πολλού γκρεμίσει και εις την θέσιν έχει ανεγερθεί πολυτελές ξενοδοχείον… μην «κολώσετε». Το προ πολλού ιδιωτικοποιηθέν ξενοδοχείο αυτό βαράει μύγες όπως και ένα σωρό άλλα. Δεν θα πρωτοτυπήσωμεν καθόλου: ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Ιδού τρόπος ενισχύσεως της ιδιωτικής πρωτοβουλίας!!!

Υ.Γ.1. Ως διακόσμηση θα τοποθετήσωμεν τεράστια «πανώ» με συνθήματα όπως:

ΖΗΤΩ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΑΤΟ
ΖΗΤΩ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ.

ΥΓ2 Καιρός δεν είναι να κόψουμε τις σαχλαμάρες;

Τόλης Κοΐνης