Ένα art-video αφιερωμένο στη δύναμη της φύσης και της άνθησης έχουν την τύχη να χαρούν οι επισκέπτες της ομαδικής εικαστικής έκθεσης στο Ναύπλιο
Η Γιούλα και η Όλγα Παπαδοπούλου με το «Blossom», εμβυθίζονται στη γεμάτη εκπλήξεις χαρά της ανθοφορίας που επιμένει να συμβαίνει ακόμα και στα πιο αφιλόξενα μέρη και παράδοξες συνθήκες.  Μια διαφορετική άνοιξη προσεγγίζεται μαγικά και φαντασιακά μέσα από μη αναμενόμενα στοιχεία.

Η εντροπία της φύσης λειτουργεί απροσδόκητα και λυρικά καθώς διαφορετικά άνθη φύονται από τον ίδιο μίσχο και αψηφώντας τους νόμους της φυσικής και της βιολογίας, η τολμηρή ταξιανθία αυτονομείται με μία ποιητική πτήση προς τα άγνωστα και απάτητα ύψη της ψυχής.

Φαίη Τζανετουλάκου
Δρ. Ιστορίας της Τέχνης, μέλος Προεδρείου AICA Hellas.“Blossom”, 2020, Video (loop), διάρκεια: 2 λεπτά

Πρόκειται για ένα έργο που διαπραγματεύεται την έννοια της ανθοφορίας. Μια διαφορετική άνοιξη που προσεγγίζεται μαγικά και φαντασιακά μέσα από μη αναμενόμενα στοιχεία. Το έργο «Blossom», όπως και όλα τα έργα της ομαδικής έκθεσης, μπορείτε να τα δείτε, να τα περπατήσετε και να τα νιώσετε στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Διοργανωτές είναι ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ με τη συνεργασία του Europe Direct Δ.Ναυπλιέων.