ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ


Έγκλημα σε αγροικία κοντά στο Άργος


Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 16 Αυγούστου σε αγροικία κοντά στο χωριό Ίναχος Άργους, άνδρας, βουλγαρικής καταγωγής, ηλικίας 60 περίπου ετών
Ήταν δεμένος με μονωτική ταινία στο πρόσωπο αλλά και τα χέρια και τα πόδια και πεσμένος στο πάτωμα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατός του οφείλεται σε ασφυξία, καθώς η μονωτική ταινία τού είχε φράξει τις αναπνευστικές οδούς.
Τον άτυχο άνδρα βρήκε φίλος του ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν άντρες της Ασφαλείας Άργους, οι οποίοι έκαναν αυτοψία στον χώρο, ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό. Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Γ.Α.Δ.Α. βρίσκεται στο σημείο της δολοφονίας.

Οι έρευνες της αστυνομίας εξετάζουν το ενδεχόμενο της ληστείας ωστόσο θεωρείται πολύ πιθανό το έγκλημα να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήραν αποτυπώματα και γενετικό υλικό από το σπίτι και προσπαθούν να εντοπίσουν ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πάντως, δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης κι έτσι εκτιμάται ότι το θύμα μπορεί να γνώριζε τον δράστη και του άνοιξε την πόρτα του.

No comments: 

Powered by Blogger.