ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ


Διαμαρτυρία κατοίκου για το Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου


Δέχτηκα μια επιστολή διαμαρτυρίας που αφορά τη διόργανωση του Μουσικού Φεστιβάλ Ναυπλίου.
Μη γνωρίζοντας λεπτομέρειες για όσα καταγγέλει ή κριτικάρει η επιστολή, την παραθέτω αυτούσια κι ας απαντήσουν οι υπεύθυνοι:
Καλησπέρα,

Θα μπορούσες να γράψεις κάτι γι αυτό το υπέροχο κατά τα άλλα μουσικό φεστιβάλ του δήμου Ναυπλιέων, που σήμερα έχει αυτή την εκδήλωση στον Άγιο Γεώργιο και από το απόγευμα έχει κλείσει όλα τα στενά δρομάκια που οδηγούν στην Πλαπούτα, καθώς επίσης και τις 2 άκρες επί της Πλαπούτα (αρχή και τέλος της πλατείας), ακόμα και για τους πεζούς;

Που στην αρχή είχαν βάλει καρέκλες, για να είναι σε απόσταση μεταξύ τους ακόμα και σχεδόν κολλητά στα γύρω μαγαζιά;

Γυναίκες με καρότσια με τα παιδιά τους προσπαθούν να περάσουν και δεν μπορούσαν. Ένα παιδί πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι αντιμετώπισε ακριβώς το ίδιο θέμα. Πολλές φορές οι καταστηματάρχες τράβηξαν στην άκρη το σιδερένιο πλέγμα που είχαν βάλει αλλά όλο πήγαιναν και το ξαναέβαζαν. 

Κάτοικοι και καταστηματάρχες έχουν κάνει ήδη πολλά παράπονα, αλλά πραγματικά δεν έχουν ίχνος ντροπής πάνω τους. Έχουν πάρει και  τηλέφωνο στο 100 και τους  παρέπεμψαν στην τροχαία. Πήραν πάρα πολλές φορές αλλά ποτέ δεν απάντησα ποτέ κάποιος από το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Κάθε χρόνο δημιουργείται ακριβώς το ίδιο θέμα, χωρίς όμως να γίνεται κάτι.

Αυτή είναι η παιδεία τους; Έτσι βοηθούν τα καταστήματα του δήμου να δουλέψουν;

No comments: 

Powered by Blogger.