ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ


Διηγήματα Εγκλεισμού - Μια εκδοτική προσπάθεια μέσα στην πανδημία


Ο Κυριάκος Σάμιος, ενεργό και δημιουργικό μέλος και υπεύθυνος της θεατρικής ομάδας του συλλόγου "Οι φίλοι του θεάτρου στο Ναύπλιο - Θεατροδρόμιο", μοιράζεται μαζί μας μια όμορφη και δημιουργική εκδοτική προσπάθεια, και μας στέλνει το μήνυμά του!
Τα Διηγήματα του Εγκλεισμού (κάντε κλικ)Ξαφνικά και αναπάντεχα ο αγέρας της πανδημίας εισβάλλει από το μισάνοιχτο παράθυρο της καθημερινότητας. Παλλόμενη η βραχνή φωνή του τηλεγραφήματος τινάζει τη σκόνη του χρόνου. Εν μέσω νεφών τρυπώνει από τις κουρτίνες της καραντίνας, παίρνει τη μορφή διηγήματος και ξετρυπώνει φωναχτές ένοχες σκέψεις οι οποίες αναζωπυρώνουν τη σπίθα εσωτερικής ιχνηλάτησης.

Το τηλεγράφημα με βραχνή φωνή έχει αποδέκτη τον άνθρωπο της διπλανής μας πόρτας και το ανταμώνει κανείς στον αξιόλογο κύκλο των διηγημάτων εγκλεισμού.

Το γεγονός της συνεύρεσης μου με εξαιρετικούς συγγραφείς με χαροποιεί ιδιαίτερα. Συγχαίρω την πρωτοβουλία των εκδόσεων Άπαρσις.

Ελπίζω κι εύχομαι η περιπλάνηση σας στις σελίδες του συλλογικού έργου, να σας απεγκλωβίσει και να σας ταξιδέψει ευχάριστα!

Με εκτίμηση,
Κυριάκος ΣάμιοςNo comments: 

Powered by Blogger.