Με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει κλείσει εκατομμύρια ανθρώπους στα σπίτια τους σε παγκόσμιο επίπεδο, η Ubisoft συνεχίζει να χαρίζει δωρεάν παιχνίδια για να απαλύνει την κατάσταση 

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά η εταιρία καλεί τους παίκτες να επισκεφτούν την Αρχαία Ελλάδα.

Έτσι, λοιπόν, μέχρι και τις 21 Μαίου μπορείτε να λάβετε εντελώς δωρεάν τα Discovery Tour: Ancient Greece και Discovery για τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή μέσω Uplay.

Να σημειωθεί πως αν προλάβετε την προσφορά, τα παιχνίδια θα μείνουν για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη.


Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, το ‘Discovery Tour’ σας κάνει τουρίστα στην Αρχαία Ελλάδα του Odyssey, αφού αφαιρεί εντελώς το σενάριο και τους εχθρούς από το παιχνίδι. Μοναδικός στόχος είναι να σας ξεναγήσει στην τότε εποχή και στους πανέμορφους ψηφιακούς κόσμους που δημιούργησαν οι ομάδες της Ubisoft. Όσον αφορά τη δική μας χώρα περιλαμβάνει 30 ξεναγήσεις που εστιάζουν σε μερικές χαρακτηριστικές θεματολογίες: τις διάσημες πόλεις, την καθημερινή ζωή, τις μάχες και τον πόλεμο, την πολιτική και την φιλοσοφία, την τέχνη, την θρησκεία και φυσικά την μυθολογία. Οι ξεναγοί σας σε αυτό το ταξίδι θα είναι ιστορικά πρόσωπα όπως ο Λεωνίδας ή ο Ηρόδοτος. Στη ξενάγηση εκτός από την Αρχαία Αθήνα και άλλα πανέμορφους τόπους περιλαμβάνονται οι Μυκήνες και η Νεμέα με τον ξακουστό Λέοντα. 

Πάρτε μια γεύση από την ξενάγηση στην Αρχαία Αθήνα και τις Μυκήνες αλλά παρέα με εχθρούς και αποστολές. Η νέα και δωρεάν ξενάγηση θα είναι σαφώς ανώτερη με λεπτομέρειες και πληροφορίες για τα ήθη, τα έθιμα και τα αντικείμενα της εποχής.